Rotterdam Kampioen Rood-Wit Surround

In stock
€99.95
SKU
DW-031
Darts Warehouse Rubber Surround

Vier de glorie van het landskampioenschap 2022 - 2023 met onze Limited Edition Rotterdam Dartbord Surround. Gemaakt met de iconische kleuren van onze kampioen, deze dartbord surround brengt de sfeer van het stadion naar je eigen speelruimte.

Met de levendige club- en stadskleuren weerspiegelt deze surround de passie en trots van de grootste club van Rotterdam. Het is een subtiele knipoog naar de ongeëvenaarde prestaties van het kampioensteam van 22-23!

Deze dartbord surround is gemaakt van hoge kwaliteit schuimrubber, ontworpen om je muren te beschermen en dartpijlen veilig te vangen. Het is het perfecte accessoire voor elk dartbord en een must-have voor de fanatieke dart- en voetballiefhebber.

Deze surround past om standaard dartborden en is eenvoudig te monteren, zonder gereedschap nodig. Of je nu een professionele darter bent of gewoon geniet van een gezellig potje darts met vrienden, deze dartbord surround is een stijlvolle en praktische aanvulling op je spel.

Mis deze kans niet om je waardering voor de kampioenen van Rotterdam te tonen. Bestel nu de Limited Edition Rotterdam Dartbord Surround en toon je trots tijdens elk dartspel!

Levertijd: 1 tot 5 werkdagen!

More Information
Custom LabelGeen
SKUDW-031
BrandDarts Warehouse
Country of ManufactureNetherlands
Surround MaterialRubber
Surround ColorBlack, Red